Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws

Sponsor de IJmuider Harmonie

Sponsor de IJmuider Harmonie met Sponsorkliks op de volgende link. Het kost u niets extra en levert extra inkomsten op voor de vereniging!

Klik hier om te beginnen met webwinkelen:

2017 > >>

Overlijdensbericht Rie de Bie

Met groot verdriet geven wij kennis dat in de leeftijd van 80 jaar, onze oud-voorzitter Rie de Bie op 8 januari jl. is overleden.
Zij heeft voor de toenmalige jeugd, later als secretaris en ook als voorzitter veel betekend voor onze muziekvereniging.

In gedachten zijn we bij de familie. Wij willen hen heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers muziekvereniging IJmuider Harmonie

Nieuwjaarsconcert 2018

Op 7 januari heeft het IJHmusementsorkest haar traditionele nieuwjaarsconcert verzorgd in de burgerzaal van het gemeentehuis in Velsen.
Met een mix van film-, pop en musicalmuziek werd een gevarieerd programma gebracht aan het publiek dat de zaal tot op de laatste stoel bezette.
Van Pirates en Spiderman, Lion Richie en de Beatles tot the Lion King en Evita, een goed klinkend stuk muziek onder leiding van Theo Bleeker op de eerste zondag van het jaar.

2017 > >>

• Za 21 april '18
    Bloemencorso Bollenstreek zaterdag 21 april
  • Za 11 augustus '18
    Bloemencorso Rijnsburg zaterdag 11 aug
  • Zo 2 september '18
    Bloemencorso Zundert zondag 2 september

1 januari '18 om 19:00
Vanavond geen repetitie voor de #Showband, maar vanaf 8 januari weer iedere maandagavond om 20:00!
1 januari '18 om 00:00
Een heel fijn, gezond en muzikaal 2018 namens de IJmuider Harmonie!
28 december '17 om 14:02
Op zondag 7 januari 2018 zal het #IJHmusementsorkest het #nieuwjaarsconcert geven in de Burgerzaal van het gemeenteā€¦ https://t.co/lr7y7ScPu5
19 december '17 om 18:12
Het bestuur en leden van de IJmuider Harmonie wensen iedereen fijne feestdagen en natuurlijk een muzikaal en gezondā€¦ https://t.co/5SpnYhFOyh